#CAMPER #SMAL #UITDAGINGEN
De aankomende tijd ben ik samen met mijn vader Theo en de honden ChiKo en Trixie op camperavontuur! Ons doel is afzakken naar de Portugese Algarve en dat we misschien de korte broeken wel even aan kunnen doen! We rijden met de camper van mij pa die voor deze gelegenheid is omgedoopt tot VB00PA. We hebben een dikke 6000 km voor de boeg en vind het heel bijzonder dit met mijn pa te kunnen doen, want dit zal hij niet nog veel vaker gaan doen in zijn leven.

Ik probeer 2 x per week een vlog te uploaden met avonturen, abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.


Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & TrixieHet is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *