#MILJONAIR #VOOREENDAG #JACHT
Een dag leven als miljonair, wie wil dat nou niet? Ik heb zelf niet zozeer de ambitie om heel rijk te zijn, maar een dagje ervaren hoe het is om miljonair te zijn is natuurlijk heel leuk. Ik ben uitgenodigd door Ron Rijkenberg om mee te varen op zijn zeer luxe en splinternieuwe jacht van 20 meter. Daar zegt Kees geen nee tegen. Dit jacht genaamd de MV Helena kan je charteren voor een dag inclusief crew, dus je hoeft alleen maar te gaan zitten en genieten. Ik heb natuurlijk gewend om zelf aan het roer te staan, maar het is ook wel eens lekker om je te laten varen.

Zo’n unieke ervaring moet je samen beleven dus bedacht ik me dat het leuk zou zijn om mijn pa Theo mee te nemen. En ik moest meteen denken aan mijn tante Tiny. Ze is 79 jaar en heeft een pittige tijd achter de rug, ze verdiend wel een dagje in de watten gelegd te worden.

Met z’n 3en reizen we de de camper van mijn pa af naar Middelburg waar het schip ligt. We worden als ware VIP’s ontvangen door de 4 koppige crew.
We hebben mazzel want we hebben een strak blauw lucht boven ons. Ron legt de route uit en wat we kunnen verwachten. Hij verteld ook de de kans groot is dat we zeehondjes kunnen spotten op de Oosterschelde. Dat is natuurlijk heel gaaf en hoop dat dat ons gaat overkomen.

Hoe onze unieke vaartrip verloopt kan je gaan zien in deze vlog!

Ik wil captain Ron Rijkenberg bedanken voor het aanbieden van deze ervaring. Je kan hem vinden via zijn website RonVaart.nl

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.