BRUG #STORING #VAREN
In deze vlog zie je dat we vertrekken vanuit de Prinsentuin in Leeuwarden. We hebben het heel erg naar ons zin gehad want je ligt er prachtig. Via de Noorderbrug willen we de Prinsentuin verlaten, maar als we aan komen varen zien we de brug ineens keihard naar beneden. Best even schrikken maar gelukkig geen gewonden. Maar daar liggen we dan. Het wegdek blijft hangen en het ziet er niet uit of het snel opgelost kan worden. De brugwachter meld dat de monteur onderweg is en inderdaad die is er vrij snel. Het probleem is gelukkig snel opgelost en al het verkeer kan weer door maar nu moet de brug weer open voor ons. Ze gaan eerst testen maar als het veilig blijkt te zijn mogen we varen.

We varen over de Dokkumer Ee. Ons doel is vandaag Dokkum bereiken maar dat is geen straf via deze prachtige route.
We komen door Burdaard heen wat een mooi klein dorpje is. Ook passeren we Bartlehiem, dat natuurlijk bekend staat om het bruggentje dat tijdens de elfstedentocht helemaal vol staat met enthousiaste fans.

We kunnen in Dokkum een mooie ligplek bemachtigen onder molen ‘Zeldenrust” De dag erna gaan we Dokkum verkennen want bij aankomst is het weer niet zo best.

Dokkum is echt een leuk vestingstadje dat zelfs door de ANWB is verkozen tot een van de mooiste vestingstadjes van Nederland. Mijn pa en ik doen een rondje en laten jou leuke plekjes zien en leuke ontmoetingen.

Veel plezier met kijken!


Woensdag 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.