#WINDHOOS #JACHTHAVEN #HAARLEM
In deze vlog zie je dat we vertrekken vanuit Haarlem en in konvooi de stad uit gaan. We willen naar Den Helder alleen Arie belde met de mededeling dat er een brug gestremd is en voor ons kan dat een probleem opleveren. Dat zou betekenen dat we via het Markermeer en het IJsselmeer moeten om toch de bestemming te kunnen bereiken. We wachten heel het bericht af of we verder kunnen of een ander plan moeten bedenken. Tot die tijd meren we af bij WSV IJmond. Een kleine verenigingshaven vlak voordat je het Noordzeekanaal op gaat. Een prima plek en al helemaal voor de honden want die kunnen door het vele groen in de omgeving hun ei wel kwijt. Alleen is Trixie wel heel enthousiast en weer van boord te ontsnappen. En haar weer te pakken krijgen is nog een heel ding. Hoe dat afloopt zie je in deze vlog. En o ja in de aankondiging zie je dat ik afgelopen Donderdag een bijzonder natuurverschijnsel zie, er komt een beginnende windhoos langs.

Veel plezier met kijken!

* De BBQ die ik heb gekregen komt van de firma NomadiQ en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er een leuke actie, want je krijgt 5% korting in de webshop als je de kortingscode
devloggendebestemming gebruikt. Hieronder staat de link van webshop.
https://www.nomadiqbbq.com

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.