#HAVEN #ANTWERPEN #GIGANTISCHE
We verlaten de haven van Herentals en gaan via een sluisje met een verval van 10 meter weer door over het Albertkanaal. Het wordt steeds leuker want we komen in de buurt van Antwerpen en er is meer reuring. De makelaar waar ik de boot heb gekocht komt toevallig voorbij varen en onthaald ons in de jachthaven van Antwerpen. We meren af in het Willemsdok, een plek om zo met je boot te liggen. Veel gezelligheid op de kade met allerlei foodtrucks. Hond Trixie lijkt dat ook wel leuk en die gaat er als een speer vandoor!

We worden uitgenodigd door een fan om een hapje te eten in een luxe restaurant. Deze vriendelijke man ligt met zijn boot in de haven en wilde ons dat graag aanbieden omdat hij geniet van de vlogs.

De dag erna vertrekken we in de richting van Tholen. Onderweg stoppen we even bij een binnenvaartschip dat daar ligt te wachten om te lossen. Het is een kennis van ons en we meren even af om zo ook meteen de hondjes even uit te kunnen laten.
Tholen is in zicht en het verblijf daar zie je onder andere in de volgende vlog!

Zondag 10:00 uur kan je weer kijken vaar het vervolg in de komende tijd ga ik 2 x per week uitzenden! Vind je dat wat? Laat het even weten onder deze video!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

1 opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.