#GIFTIG #GAS #ACCU
In deze eerste vlog van het nieuwe jaar zie je een geschrokken Kees, er is mij een aantal dagen geleden iets overkomen en ben samen met ChiKo door het oog van de naald gekropen.
Een van de accu’s die ik aan boord heb staan was kapot en er lag een cel uit waardoor deze een gevaarlijk gas vrij heeft gelaten en in de boot en is gaan zweven. Achteraf gezien heb ik een aantal signalen gekregen waar ik het door op had kunnen merken. In deze vlog leg ik uit wat me is overkomen. Ik heb besloten om alle 8 accu’s die ik aan boord heb staan te vervangen en dat is een hele klus en ook een dure grap, maar belangrijk om dit toch te doen.

Kijk mee hoe ik dit samen met mijn pa op ga lossen.

En niet te vergeten wens ik je een gelukkig 2023 en maak al je dromen waar en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Ik ga mijn best doen om ook dit jaar weer vele leuke vlogs voor je te kunnen maken. Over een aantal dagen vertrekken we alweer voor een nieuw campwer avontuur naar Spanje! In de volgende vlog meer hierover!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *