#camperavontuur #drenthe #vanlife
Deze keer ga ik op pad met Mignon, haar hond Pepijn en ChiKo, naar de geboortegrond van stagiair Jordy. Hij is opgegroeid in het mooie Drenthse dorpje Zuidlaren. Samen met Mignon reizen we met mijn 41 jaar oude brandweercamper af naar het Noorden. 240 kilometer rijden is een hele opgave voor mijn oude campertje maar hij doet het prima. Aangekomen bij het ouderlijk huis van Jordy komen we even bij van de lange reis worden we gastvrij ontvangen door zijn ouders en zusje en krijgen we een heerlijk soepje. We nemen ook nog even een kijkje op Jordy zijn slaapkamer waar we iets ontdekken….

We stappen met zijn allen in de camper en doen verschillende highlights aan. Zo ook het beeld van Berend Botje dat midden in het dorp staat. Mignon en ik doen daar nog iets waar mensen wel raar van op keken haha.

Aan het einde van de dag rijden we naar onze overnachtingsplek op camping De Vledders. We staan op een prachtige plek klem aan een meertje. Mignon wordt helemaal wild van deze schoonheid en kan dat maar moeilijk verbergen. We gaan een heerlijke maaltijd bereiden op mijn buitenkeuken.

Volgende week kan je gaan kijken naar het vervolg van ons verblijf in Drenthe! En ik kan je beloven dat dat heel leuk gaat worden!

Veel plezier met kijken!

Tot De Vloggende Bestemming!Deze vlog is gemaakt in samenwerking met het camperverhuurplatform Goboony

Interesse om jou camper te verhuren via Goboony? Meld je aan via onderstaande link en voer de actiecode ‘DeVloggendeBestemming’ in en ontvang een gratis fotoshoot voor je camper!

https://www.goboony.nl/camper-verhuren-via-goboony
Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Veel plezier weer met kijken!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.