#BIZAR #APPARAAT #CAMPER
In deze vlog zie je dat ik het een aantal dagen alleen moet rooien in Spanje want mijn pa is een dag of 5 naar huis. In de vorige vlog zag je dat we hem op het vliegtuig hebben gezet. In de dagen dat pa weg was ben ik op stap geweest met Cor. Hij woont in de winter in Torremolinos en is een trouwe kijker van De Vloggende Bestemming en zag dat ik in de buurt was. Hij trok de stoute schoenen aan en stond voor mijn camperdeur. Het klikte erg goed en hebben een aantal dagen samen opgetrokken en heeft mij mooie plekjes in de omgeving laten zien. Onderandere Mijas en Malaga.

Ook zie je dat we op het strand een hele bijzondere situatie zien. Een aantal locals hebben een scooter door midden gezaagd en er een soort voortrek installatie van gemaakt om de branding mee te trotseren op een surfplankje. Heel gaaf en ik laat je zien wat ze in elkaar hebben geknutseld.

Ook zie je dat mijn pa weer terug komt en heeft bijzondere dingen meegenomen vanuit Nederland. Wil je weten wat? Ga er maar weer lekker voor zitten want er gebeurt weer genoeg in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.