#cabrio #pech #boot
In deze vlog zie je dat ik afreis naar Nijkerk. Gert Guliker van Qmatras had mijn vlog gezien waarin Trixie op mijn matras op de VB002 had geplast. Dat kan natuurlijk niet dacht hij en bied mij een op maat gemaakt exemplaar aan. Komt helemaal goed uit want mijn huidige matras past niet eens in mijn bedframe en is te groot waardoor de deur niet eens dicht kan. En het leuke is dat Gert mijn matras maakt waar ik bij sta en dat is ook nog eens interessant om te zien hoe ze dat doen. Ik wilde naar Nijkerk met de cabrio van mijn vader maar die kwam er achter dat de uitlaat van de Nissan Fairlady 2000 gebroken is. Hij heeft heel snel een nieuw stuk uitlaat besteld en die gaat hij er onder maken. Ik ben dus maar even met mijn eigen kleine autootje gegaan.

De volgende dag komt mijn pa met zijn logee Guido langs in de haven en hij heeft de oldtimer weer gerepareerd hoor! Dus Guido en ik gaan even lekker een stukje rijden door de polder.
Tussendoor haalt mijn pa een gedeelte van de boottent eraf want ik laat er nieuwe raampjes in zetten in Werkendam, want deze zijn heel lelijk geworden.

In de volgende vlog zie je onder andere hoe ze dat doen!

Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Zondagmorgen 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Als je ook interesse hebt in een op maat gemaakt matras voor je boot, camper of caravan dan kan je Gert en zijn vrouw vinden via de onderstaande link

https://qmatras.nl


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *