#VERBORGEN #PLEK #GEHIEM
In deze vlog zie je dat we vertrekken vanuit Elie Beach waar we een prachtige overnachtingsplek hebben gehad met uitzicht op de Noordzee. We gaan met de camper een hele mooie route rijden door een landschap dat veel in het teken staat van landbouw maar ook van de visserij. We passeren heel veel leuke vissersdorpjes waar we even een kijkje nemen. We komen ook nog langs St Andrews dat dan weer bekend staat om de golfsport maar is ook een prachtige stad, alleen door de drukte is het voor ons niet te doen om de camper te parkeren helaas. We zoeken een overnachtingsplek en komen terecht op een verborgen plek waar we toevallig uitkomen. Wat we hier aantreffen
Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *