#SPANNEND #MEETANDGREET #VERJAARDAG
In deze vlog zie je dat ik iets heel spannends ga doen. Een week of 2 geleden had ik ik bedacht dat het leuk zou zijn om mijn verjaardag te gaan vieren voor mijn volgers. Een meet and greet heb ik nog nooit gedaan. Nu is het zover en ik heb geen idee wat me te wachten staat. Komen er mensen op af of staan we met een klein clubje zelf de taart op te eten? Ik verzin wel eens wat maar nu begint het toch te kriebelen. Ik vier het om de hoek van waar mijn boot ligt bij Cocktailbar Blauwpoort. Ik krijg hulp bij het versieren, maar al ruim een uur van tevoren staan de eerste mensen al voor de deur. Ik raakt lichtelijk in de stress, want er moet nog veel gebeuren.
Of het druk en gezellig was zie je in deze vlog!

In de volgende vlog vervolgen we weer onze campertrip en zijn we in Bernkastel.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *