#boot #dubbelglas #transformatie
Mijn boot krijgt in deze vlog een grote metamorfose, want het team van Top Windos gaat de VB002 voorzien van dubbelglas. Ik vind het heel spannend wat naast dat ik met deze ramen hopelijk meer confort ga krijgen in zomer en winter, is het ook een hele verandering voor het gezicht. Met 3 man sterk gaan ze eerst mijn enkelglas ramen verwijderen incl raamlijsten en dat is nog een hele uitdaging. Voor in de salon krijgt het middelste raam een klap gedeelte. Ook al mijn patrijspoortjes worden vervangen door prachtige nieuwe die ook van dubbelglas kunststof zijn en allemaal open kunnen klappen. Ook in de achterkajuit wordt alles vervangen en volledig op maat gemaakt. Later krijg ik nog raamlijsten voor het interieur want dat moet op maat worden gemaakt omdat de standaard raamframes die met de bestelling meekomen niet passen omdat het een kliksysteem is en mijn wand hiervoor te dik.

Het dubbelglas dat ik krijg heeft een kunststof raamframe en dat zorgt ervoor dat ik geen condensvorming meer krijg, iets waar ik de afgelopen winter heel veel last van heb gehad.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Zondagmorgen 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.