#SCHOTLAND #CAMPER #EDINBURGH
In deze vlog zie je dat we de grens over gaan naar Schotland. We worden meteen al getrakteerd op prachtige landschappen en wat opvalt is dat de mensen veel relaxter zijn in het verkeer, maar ook dat de wegen erg smal zijn. Dat wordt de komende weken een flinke uitdaging om onze grote camper door het verkeer te loodsen. Als eerste stop zijn we in het plaatsje Musselburg dat op zo’n 8 kilometer afstand ligt van Edinburgh. We hebben een mooie plekje gevonden voor de overnachting en staan aan de haven.

Ook zie je dat we Edinburgh gaan verkennen en dat doen we zoals we wel vaker doen op de fiets en de honden gaan ook mee in de kar. Maar of dat nou zo’n goed idee was in deze drukke stad zie je in deze vlog.
We ontdekken deze veelzijdige historische stad.

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *