#DROOMREIS #AVONTUUR #SCANDINAVIE
In deze vlog laat ik je zien dat je niet in beperkingen hoeft te denken maar in mogelijkheden. Het schoolvoorbeeld hiervan is Caroline Vink. Zij gaat de droomreis van haar leven maken en dat is heel stoer!

Caroline heeft MS en recent 2 zware hartaanvallen gehad, heel heftig natuurlijk, maar voor haar is het nu extra belangrijk haar droom na te jagen. Toen zij herstellende was en op het IC lag keek zij mijn vlogs en raakte geïnspireerd door hoe ik dat ook doe en in het verleden heb gedaan. Ze wist het zeker, nu is de tijd en ik ga ervoor dacht ze. Haar plan is om een lang gekoesterde droom uit te laten komen en met haar volledig aangepaste camper naar Scandinavie te gaan. Dit gaat ze doen met haar hulphond Oscar die haar trouwe maatje is en haar helpt bij de dagelijkse dingen.

Ik heb afgesproken met Caroline en zij verteld me over haar stoere plannen en laat zien hoe ze dat allemaal doet. Ik ben diep onder de indruk en heb veel respect voor haar doorzettingsvermogen.

Ook ik vertel nog een persoonlijk verhaal over iets naars dat ik op 24 jarige leeftijd heb meegemaakt. Voor mij heeft dit ook mijn leven verandert en is mede de reden waarom ik ook van elke dag wat wil maken en uit het leven wil halen wat er in zit.

Veel plezier met kijken!

Op de onderstaande links kan je Caroline volgen!

https://www.facebook.com/caroline.vink.14

https://www.facebook.com/Hulphond-Oscar-987751907954148/


Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.