#CAMPING #SPANJE #NOODWEER
In deze vlog zie je dat we in Estepona zijn en we een mooi plekje op de camping willen scoren voor de camper. Dat is nog even een ding want door de vele bomen hebben we geen vrij zicht voor de schotel en we zijn niet de enige die daarmee te maken krijgen. We gaan oude bekenden van ons opzoeken in Estepona. Ido en Gerry zijn geëmigreerd naar Spanje en hebben hier sinds 5 jaar een leuk bedrijfje aan de boulevard. Ook lopen we door de oude stad en bekijken het een en ander, maar er komt slecht weer aan dus moeten maken dat we op tijd de camping zijn. De terugweg ging anders dan we hadden gedacht en we verdwalen vreselijk. We belanden zelfs in de berm van de snelweg met fietskar en al. Ook worden we geplaagd door noodweer op de camping en alles staat blank.
Wat we allemaal weer beleven die je in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.