#CAMPER #SCHOTLAND #TROPISCH
Je ziet in deze vlog dat we op de camping staan in Thurso en dat niet alles vlekkenloos gaat, ik had een taak gekregen van mijn pa maar heb die niet helemaal succesvol volbracht, maar goed dat mag de pret niet drukken.
We gaan vandaag de Noordkust van Schotland verkennen en dat ie toch weer een heel ander landschap dan we al gezien hebben. Soms lijkt het wel of je op de maan rijdt en het is hier ook veel dunbevolkter dan elders in het land.

We hebben er weer mooi weer bij en soms lijkt het wel of we op een tropisch eiland zitten. Die stranden en azuurblauw water maken het een heerlijk sfeertje geven. Later die dag nemen we het ervan als we op een camping staan aan het strand gelegen. We gaan heerlijk zwemmen, want deze beleving in Schotland is ook uniek!

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *