#VAREN #AVONTUUR #NEDERLAND
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn vader en de 2 honden klaar staan voor een nieuw vaaravontuur. Ons einddoel is Dokkum in Friesland en dat zal heen en weer zo’n 600 km zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het ons zal vergaan en hoe de boot het zal doen, want de laatste trip had ik helaas wat motorproblemen. We hebben nu wel alle filters vervangen, dus hopelijk blijft mijn oude Daf 615 het goed doen. Bij vertrek tank ik nog even de boot af en de brandstof is geschonken door mijn vrienden van Bunkerstation Delta in Dordrecht.

Via de rivier De Noord komen we op de Lek en dat is voor ons bekend terrein en in de haven van Streefkerk stopppen we nog even voor een plaspauze voor de honden.
Onze eerste overnachtingsplaats is Vianen. We liggen gratis voor de sluis en lopen in de avond nog even het prachtige vestingstadje in.

De volgende dag gaan we weer de vaart op en is het weer iets minder, maar we genieten volop. We komen uiteindelijk aan op het ‘Eiland Maurik’ waar we in de commerciele haven liggen.
Kijk voor alle avonturen deze vlog!

Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Zondagmorgen 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Bunkerstation Delta Dordrecht


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.