#BRAND #BINNENVAARTTANKER #OEFENING
In deze laatste vlog van dit jaar zie je ook het laatste deel van mijn avontuur aan boord van de Gibraltar. Een we gaan er uit met een klapper! Het gaat er heet aan toe want we gaan een brandtraining doen! Er worden zeer regelmatig trainingen gedaan op allerlei vlakken, maar vandaag is er dus zogenaamd brand.
Heel gaaf om zo eens mee te maken! Hoe het mij vergaat kan je zien in het eerste deel van de vlog.

Van de Gibraltar gaan weer weer terug naar de VB002 in Dordrecht , daar blik ik samen met mijn pa Theo terug op 2021. Voor ons was het een veel bewogen jaar. Van Januari de maand dat ik de boot ging ophalen in Tholen tot en met December waarin ik meevoer met de Gibraltar, lopen we het hele jaar door. Ik heb een leuke setting gemaakt en mijn pa heeft oliebollen gehaald. Het is een gesprek geworden met een lach en een traan.

Veel plezier met kijken!

Ik wens je mooie dagen toe en een goed oud&nieuw en je bedanken voor het kijken en het reageren op mijn video’s. Hopelijk komen we elkaar snel tegen ergens op de Vloggende Bestemming.

Groeten Kees & ChiKo (en Theo & Trixie)En het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Dit is de link naar het Youtubekanaal van Erik & Diana Kardas
https://www.youtube.com/channel/UCfXIuRC6H-IOXJTQImPYdOAMijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.