#FINISH #BOOT #VAREN
In deze vlog zie je dat we vertrekken vanuit het mooie vestingstadje Willemstad en het Hollands Diep opgaan om zo via de Dordtse Kil in de thuishaven te komen. We hebben in deze vaartrip van 400 km veel bijzondere momenten meegemaakt en was een reis om nooit meer te vergeten. We gaan er een vervolg aan geven, want het plan is om begin Augustus richting Sneek te gaan varen.

Ook zie je in deze vlog dat we een laatste rondje gaan varen met de boot van mijn vader. 3 jaar geleden kocht bij de Antaris 900 wide body met 212 kp Styer motor, maar nu vaart hij er niet veel meer mee en is hij in de verkoop gegaan en is verkocht. Hij gaat naar Friesland maar niet voordat we nog een fijn rondje gaan blazen.

Zondag om 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog en dan zie je onder andere dat de boot van mijn pa uit het water word gehaald voor transport en ik dubbelglas ga krijgen op de VB002!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.