#SLUIZEN #TROTSEREN #NEDERLAND
In deze vlog zie je dat we via het Julianakanaal aankomen in Maastricht. We hebben een mooi plekje tussen 2 bruggen op de Maas. Via de prachtige Servaasbrug lopen we zo het centrum in. Maastricht is een geweldige stad en bruist aan alle kanten. Ik heb samen met mijn pa en de 2 honden de tijd van ons leven. In de Onze Lieve Vrouwe kerk branden we een kaarsje voor mijn overleden moeder. Zij deed dit zelf ook altijd als iemand overleed en ik vind het een hele mooie manier om haar zo te herdenken. Op het Vrijthof eten we een hapje en drinkeb we een drankje.

Ook zie je dat we na ons bezoek aan Maastricht verder varen richting het Albertkanaal om zo naar Antwerpen te varen. De sluis die we moeten trotseren heeft een verval van 12 meter en dat is best spannend kan ik je vertellen! Alle hens aan dek dus!


Zondag 10.00 uur kan je weer kijken vaar het vervolg in de komende tijd ga ik 2 x per week uitzenden! Vind je dat wat? Laat het even weten onder deze video!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.