#AFSCHEID #KLASSIEKER #CABRIO
In deze vlog zie je dat mijn pa verteld dat hij afscheid wil gaan nemen van zijn Datsun Fairlady 2000 cabrio. Hij heeft hem al 32 jaar in zijn bezig en is nadat hij geïmporteerd is geweest vanuit Californië volledig gerestaureerd. We hebben er altijd veel plezier van gehad maar de laatste jaren wordt er minder mee gereden en dat is zonde natuurlijk. Daarom zetten we hem te koop zodat de nieuwe eigenaar daar heel veel plezier van zal hebben, want het is een fantastische karretje. Het is een exclusief exemplaar waar er in Nederland maar heel weinig van zijn. Een klassieker voor de echt liefhebber/verzamelaar.

Ik help mijn pa met het oppoetsen van het chroom en gaan foto’s nemen voor de advertentie, hieronder de link naar de advertentie zodat je een kijkje kan nemen.

https://www.classic-trader.com/uk/cars/listing/datsun/fairlady/fairlady-2000/1969/278963

Pa neemt dus straks afscheid van zijn klassieker, maar hij heeft er iets nieuws voor terug gekocht!
Dat zie je in deze vlog!

Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & Trixie


Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *