#BOOTJE #AFSCHEID #FOUT
De vlog begin met de aankondigen dat ik mijn bijbootje ga verkopen, hij is te klein en mijn pa breekt bijna af als hij mee gaat varen. Dus ga ik hem verkoop klaar maken en goed schoonmaken. En dat was nodig ook zeg wat een vuil en aanslag. Ik ga aan de slag met Multishine van Profaclean en daarmee gaat het super makkelijk af. Ben je ook onder de indruk van het resultaat? Hieronder een leuke actie om zelf aan de slag te gaan.

Profaclean Actie
Wilt je ook voordelig de producten van ProFa Clean gebruiken?
Met kortingscode “Devloggendebestemming15” krijgt u 15% korting op alle producten en zelfs op de kleine startpakketten waar al een korting op zit! Dus in dat geval is het korting bovenop korting!*

https://profaclean.nl

*Uitgezonderd de 3 startpakketten waar meer dan 15% korting op zit.
De actie loopt tot en met 30 november 2023.
Ik krijg niet betaald om deze video te maken.


Je ziet verder in de vlog dat ontwaken op de camping in Scourie. We staat wel even raar te kijken want het is ineens typisch Schots weer. Maar dat heeft ook wel weer wat. Deze dag willen we naar Ullapool en dat is zo’n 70 kilometer rijden door een alweer een afwisselende landschap. We genieten er weer van.

We gaan Ullapool verkennen en hebben een missie, we willen het typisch Schotse gerecht Haggis gaan klaarmaken en gaan op zoek waar je dat kunt krijgen. Onderweg komen we nog midden in een bruiloft terecht waar de mensen prachtig aangekleed zijn. We kijken onze ogen uit en kijk gezellig weer met ons mee!

Veel plezier met kijken

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *