#jacht #roer #kapitein
In deze vlog zie je dat ik aan het roer sta van een kapitaal jacht. Het prachtige schip met de naam ‘Enjoy Life’ is eigendom van mijn havenvrienden Erik en Diana die ook in mijn haven liggen. Ze nodigde mij en Jordy uit om eens een stukje mee te varen. Nou daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk.

Mijn vader Theo brengt ons naar Kampen waar Erik en Diana liggen met het schip. Jordy en ik rijden langs mijn vader die nu een hondje heeft en ook nog mijn 2 nichtjes te logeren had en ChiKo was daar ook een nachtje. Een gezellige drukte dus maar een van de honden had wel verschillende dingen gesloopt in huis, dus moeten we nog even op zoek naar de dader.

Kampen is zo’n 1.5 uur rijden en mijn vader die dus taxi was kreeg even lekker een bakkie koffie aan boord en een korte rondleiding. Hij keek zijn ogen uit op dit luxe schip.
We zijn nog even het stadje ingegaan en we troffen het want de terrassen waren net weer geopend. Ik heb de groep even getrakteerd op een lekker koud pilsje.

Mijn vader ging weer huiswaarts en wij gooiden de trossen los om de vaart op te gaan. Elburg hadden we op het oog om naar toe te gaan, het zonnetje brak door en we hadden vanaf het wat nog een prachtig zicht op Kampen.

Erik liet mij nog even achter het roer staan van zijn 20 meter lange schip. Je kan sturen met het stuurwiel of met een joystick. Wel gaaf om zo eens mee te maken.

In de volgende vlog zie je het vervolg van deze trip en gaan we ook nog scheuren met het supersnelle bijbootje!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Veel plezier weer met kijken!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoDe snel(zelf)test die ik heb gedaan is van Newspine
https://newspine.nl/shop/product/lepu-sneltest/


Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.