#vlog #roadtrip #brandweer
Leuk dat je kijkt naar een nieuwe serie vlogs!
Het doel is om mijn adoptiehond ChiKo persoonlijk op te gaan halen. In coronatijd gaan er minder vluchten naar Nederland en zou hij in een vrachtwagen met 40 andere honden naar Nederland komen. Maar het leek mij dus een leuk idee om zelf die kant op te gaan en zo meteen rustig aan elkaar te kunnen wennen.In deze serie vlogs neem ik je mee op avontuur! En een avontuur is het. Hopelijk vergaat het me een beetje goed, want ik reis alleen die kant op.


In deze vlog zie je dat ik aankom bij het prachtige landhuis van Armand en Bas in Saint-Priest-les-Fougeres in de Dordogne. Deze 2 handige heren zijn druk bezig met de verbouwing van hun landhuis en hebben maar liefst een grondgebied van 55 voetbalvelden groot! Ze hebben een eigen bos en waterval! Ik ben uitgenodigd door de heren om met de camper samen met ChiKo in hun tuin te overnachten en mee te eten. Armand is zo handig dat ie denkt te weten waarom mijn motor niet zo goed loopt.

JE KAN ME FINANCIEEL EEN STEUNTJE GEVEN ZODAT IK DE KOMENDE TIJD NOG MEER VLOGS KAN GAAN MAKEN! DAT KAN VIA DE ONDERSTAANDE LINK

https://petje.af/devloggendebestemming

Bedankt en veel plezier met kijken!


Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duimpje omhoog!

Credits aan:
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1 en Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.