#vlog #roadtrip #brandweer
Leuk dat je kijkt naar een nieuwe serie vlogs!
Het doel is om mijn adoptiehond ChiKo persoonlijk op te gaan halen. In coronatijd gaan er minder vluchten naar Nederland en zou hij in een vrachtwagen met 40 andere honden naar Nederland komen. Maar het leek mij dus een leuk idee om zelf die kant op te gaan en zo meteen rustig aan elkaar te kunnen wennen.In deze serie vlogs neem ik je mee op avontuur! En een avontuur is het. Hopelijk vergaat het me een beetje goed, want ik reis alleen die kant op.


In deze vlog zie je dat ik mijn brandweercamper na een week bij de garage weer op kan halen. Ik vind het heel spannend of hij het goed gaat doen. Ze hebben de dynamo vervangen maar ik heb zelf het idee dat het niet daar aan ligt. Maar ik moet vertrouwen hebben!

Ik kan oa op bezoek bij de Nederlandse familie Verspuij in Caseljaloux.
Ze hadden Chiko en ik uitgenodigd om langs te komen en bij hun op het terrein te staan en gezellig mee te eten.

Veel plezier met kijken!


Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duipje omhoog!

Credits aan:
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1 en Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.