#zeilen #griekenland #catamaran
In deze nieuwe serie zie je mijn avonturen die ik heb meegemaakt op een catamaran in Griekenland. Mijn ex-collega Waldemar de Vries heeft dit 12 meter lange schip gekocht en vaart er nu mensen mee rond. Ik mocht een week met hem mee samen met nog 2 vrienden van hem. Je ziet al onze avonturen die we hebben meegemaakt en dat zijn er nogal wat!

In deze 5de en laatste vlog vanuit Griekenland zie je dat we aankomen op het eiland Ikaria, we doen onder andere nog bootschappen voor de laatste zeildag. Kok Guido bakt heerlijke vis volgens zijn eigen recept.

Op deze zeildag hebben we in het begin minder wind maar die neemt toe in de loop van de dag. We hebben nog even een spannend moment omdat we denken te zien dat er een rubberbootje met vluchtelingen op ons af komt, maar later blijkt dat toch wat anders te zijn.

We hebben wat moeite om het anker op een goed stuk bodem te krijgen en zijn er mee bezig zelfs nog in het donker. Uiteindelijk ligt hij redelijk goed en het is rustig weer en is het voldoende.

De laatste dag varen we een klein stukje naar Pythagoreio op het eiland Samos en dat is tevens onze eindbestemming van de avontuurlijke reis.

Wat een avontuur was het!

De vloggende bestemming is mijn reis naar Malaga waar ik mijn adoptiehond ga ophalen met mijn 40 jaar oude camper. Tot de vloggende bestemming!Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duipje omhoog!Credits aan:
Schipper Waldemar de Vries Waldemardevries@gmail.com
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Panasonic GH5 Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *