#zeilen #griekenland #catamaran
In deze nieuwe serie zie je mijn avonturen die ik heb meegemaakt op een catamaran in Griekenland. Mijn ex-collega Waldemar de Vries heeft dit 12 meter lange schip gekocht en vaart er nu mensen mee rond. Ik mocht een week met hem mee samen met nog 2 vrienden van hem. Je ziet al onze avonturen die we hebben meegemaakt en dat zijn er nogal wat!

In deze 4de vlog en een na laatse vlog zie je dat we op weg gaan vanuit Leros naar Marokonissi een heel klein eilandje waar je onder een rots door kan zwemmen en dan een soort binnenmeer bereikt. Ik vind dat duiken onder die mega rots door wel een dingetje maar uiteindelijk waar ik het er toch op met mijn milde vorm van claustrofobie. Maar uiteindelijk lukt het me en ben er best trots op met een gaat uitzicht als beloning.

Ons eindoel van de dag is Agathonisi. We liggen er aan de kade in dit rustige dorpje, nou ja rustig….. De volgende morgen komen er ineens marine schepen aanvaren met veel soldaten, blijkt dat het een soort vertrekstation is voor militairen die naar een eilandje verderop gaan om daar te oefenen.

We hijsen de zeilen weer en gaan de zee op en krijgen ineens wel een hele grote bonus. Er komt een hele grote groep dolfijnen naast onze boot meezwemmen. Zo gaaf! Kippenvelmomentje en ik heb het ook nog goed kunnen filmen! Dus geniet van de beelden!

Veel plezier met kijken van dit eerste deel in deze serie!

Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duipje omhoog!Credits aan:
Schipper Waldemar de Vries Waldemardevries@gmail.com
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Panasonic GH5 Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *