#zeilen #griekenland #catamaran
In deze nieuwe serie zie je mijn avonturen die ik heb meegemaakt op een catamaran in Griekenland. Mijn ex-collega Waldemar de Vries heeft dit 12 meter lange schip gekocht en vaart er nu mensen mee rond. Ik mocht een week met hem mee samen met nog 2 vrienden van hem. Je ziet al onze avonturen die we hebben meegemaakt en dat zijn er nogal wat!

In deze 3de aflevering zie je dat we op zee weer met een flinke windkracht te maken krijgen. Windkracht 7 staat er op een gegeven moment. Guido voelt zich weer wat ziekig worden en houdt zich maar even rustig. Waldemar stelt voor dat ik voor op de trampoline van de catamaran kan gaan liggen. Dat moet heel vet zijn! En dat was het! Niet normaal wat een geweld om je oren. Echt een van de spectaculairste dingen die ik ooit heb gedaan.
Aan het einde van de middag zoeken we weer een mooie ankerplek. We moeten voor het avondeten nog even de splinternieuwe BBQ in elkaar zetten. En dat wordt een heel project haha, maar goed voor het groepsgevoel. Daarna kunnen de lamskoteletten er op die Guido heerlijk heeft gekruid.
De volgende morgen staat hij al weer vroeg in de keuken om een heerlijke orientaalse omelet te maken. Daarna gaan we riching het eiland Markonisie waar je een hele gave cave hebt waar je onder een rots door moet duiken om het prachtige binnenmeer te bereiken, maar dat zie je in de volgende vlog!


Veel plezier met kijken van dit eerste deel in deze serie!

Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duipje omhoog!Credits aan:
Schipper Waldemar de Vries Waldemardevries@gmail.com
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Panasonic GH5 Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.