#griekenland #catamaran #zeilen
In deze nieuwe serie zie je mijn avonturen die ik heb meegemaakt op een catamaran in Griekenland. Mijn ex-collega Waldemar de Vries heeft dit 12 meter lange schip gekocht en vaart er nu mensen mee rond. Ik mocht een week met hem mee samen met nog 2 vrienden van hem. Je ziet al onze avonturen die we hebben meegemaakt en dat zijn er nogal wat!

In de eerste aflevering zie je dat ik mijn covid test doe omdat dat toen nodig was om Griekenland in te komen. Dat leverde nogal wat stress op omdat deze op de dag van vertrek pas binnen kwam. Ik reis met de trein naar Schiphol en ontmoet daar mijn zeilmaatjes Ron en Guido. Bij aankomst staat kapitein Waldemar ons op te wachten en brengt ons naar zijn schip dat ligt in de haven van Kos. Wat een geweldig ding en veel meer binnenruimte dan ik dacht. De volgenden morgen krijgen we uitleg over het schip en gaan de de zee op.


Veel plezier met kijken van dit eerste deel in deze serie!

Laat even weten wat je er van vond en abonneer dan meteen even op mijn kanaal en geeft een duipje omhoog!Credits aan:
Schipper Waldemar de Vries Waldemardevries@gmail.com
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Panasonic GH5 Iphone 11 pro max
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.