#roadtrip #spanje #brandweerwagen
Leuk dat je kijkt naar een nieuwe serie vlogs! In deze eerste vlog zie je dat ik van start ga met grote roadtrip naar het Zuid Spaanse Malaga. Dat doe ik met mijn 40 jaar oude brandweerwagen die ik heb verbouwd als camper.
Het doel is om mijn adoptiehond Chiko persoonlijk op te gaan halen. In coronatijd gaan er minder vluchten naar Nederland en zou hij in een vrachtwagen met 40 andere honden naar Nederland komen. Maar het leek mij dus een leuk idee om zelf die kant op te gaan en zo meteen rustig aan elkaar te kunnen wennen.

In deze serie vlogs neem ik je mee op avontuur! En een avontuur is het. Hopelijk vergaat het me een beetje goed, want ik reis alleen die kant op.

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *