#LOCKDOWN #ROADTRIP #NOORWEGEN

Omdat we met z’n allen meer aan huis gekluisterd zijn door de corona crisis en niet op pad kunnen voor een leuke vakantie neem ik je mee op roadtrip!

Rij jij gezellig mee met mij naar het schitterende Noorwegen? Dan gaan we een avontuurlijke roadtrip maken van 4500 km. Je ziet een dagelijks verslag van mijn reis van vorig jaar.

__________________________________________________________________________

In deze vlog zie je mijn reis van Stavanger richting Jorpeland. Een leuke route weer met verschillende kleine ferries. Ik kom aan op de camping bij de Preikestolen. Ik kom vast te zitten in de modder, maar gelukkig kan ik er met de 4×4 uitkomen!

De Preikestolen is een prachtig gebergte die ik morgen ga beklimmen. Het beloofd een flinke kluif te worden. Ik ben niet echt getraind en wordt uren wandelen. Maar het uitzicht beloofd de moeite waard te zijn.

Ik ga op sleeptouw mee met mijn campervrienden.

Het wordt vannacht heel vroeg de mand uit.

Ik heb er zin in!

Muziek: Epidemic Sounds
Camera: Panasonic GH5
Camera 2: Sony RX1007
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.