#LOCKDOWN #ROADTRIP #NOORWEGEN

Omdat we met z’n allen meer aan huis gekluisterd door de coronacrisis en niet op pad kunnen voor een leuke vakantie neem ik je mee op roadtrip!

Rij jij gezellig mee met mij naar het schitterende Noorwegen? Dan gaan we een avontuurlijke roadtrip maken van 4500 km. Je ziet een dagelijks verslag van mijn reis van vorig jaar.

__________________________________________________________________________

In deze vlog zie je dat ik vanmorgen ben vertrokken vanuit Hirsthals Denemarken en de Super Ferry heb genomen. Dit kostte me helaas dik 200 euro omdat ik last minute boekte. De 3 uur duurdende overtocht ging heel snel omdat ik 2 gezellige gasten heb ontmoet. Mijn aankomst in Noorwegen vind ik nu al overweldigend mooi, laat staan alles wat ik nog ga zien. Vanuit Kristansand heb ik weg nummer 9 genomen,een prachtige route landinwaards. Deze bracht me op mijn eindpunt van vandaag de camping aan de Byglandsfjord.
En heb een prachtig plekje hier.

Geniet weer van mijn dagverslag en laat gerust weten wat je er van vind.

Hopelijk kijk je morgen weer! Ik kan je beloven het wordt alleen maar mooier!
Muziek: Epidemic Sounds
Camera: Panasonic GH5
Camera 2: Sony RX1007
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.