#LOCKDOWN #ROADTRIP #NOORWEGEN

Omdat we met z’n allen meer aan huis gekluisterd zijn door de corona crisis en niet op pad kunnen voor een leuke vakantie neem ik je mee op roadtrip!

Rij jij gezellig mee met mij naar het schitterende Noorwegen? Dan gaan we een avontuurlijke roadtrip maken van 4500 km.

Vandaag zie je dag ik vertrokken ben vanuit Dordrecht en na dik 600 km uit kom in Abenraa in Denemarken. Het is allemaal nog wel even wennen en zeker de eerste nacht in mijn auto slapen zal een dingetje worden. Maar ik heb er heel veel zin in want wat een avontuur staat me te wachten!

Veel plezier en leuk dat je mee rijdt.

Tag gerust iemand die ook mee wil!Muziek: Epidemic Sounds
Camera: Panasonic GH5
Camera 2: Sony RX1007
Drone: DJI Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.